Întrebări frecvente

Ce avantaje aduc filmarile HD?

Spre deosebire de o filmare SD ce este limitată la o rezoluție de 720x480px (calitate DVD), cea HD ajunge la 1920x1200px.

Avantajul este reprezentat de claritatea filmărilor. Chiar și pe un display de PC  standard (la rezoluția de 1280x1024px) se observă o diferență imensă. Cadrele sunt de 4 ori mai detaliate - un avantaj foarte mare în cazul filmărilor la cursuri festive, banchete, nunți, unde majoritatea cadrelor sunt compuse din grupuri mari de oameni și cadre largi.

Ce presupune serviciul de prelucrare foto profesională?

Prelucrarea fotografiilor constă în: înlăturarea imperfecțiunilor, restabilirea tonalității uniforme a pielii, decupaje background, eliminarea urmelor și umbrelor, filtrarea și egalizarea canalelor de culoare, precum și alte procese. Mai multe exemple aici.

Ce reprezintă grafica personalizată?

În funcție de pachetul ales oferim mai multe modalități de personalizare a design-ului grafic și a tuturor elementelor care țin de acest domeniu cum sunt: invitațiile, diplomele, albumele de promoție, eșarfele, cocardele, DVD-urile și copertele, flyerele, stegulețele, afișele și altele.

 

Modalități

- ședintă grafică alături de unul din graficienii noștri pe o durată de 2-3 ore, unde se stabilesc alături de reprezentanți elementele definitorii graficii personalizate: culori, modele, imagini specifice, încadrare în pagină, text, formulare, font-uri etc.

- semnatarii de contract vor primi la cerere un cont și o parolă, pe baza cărora vor putea consulata catalogul nostru online. Aici vor putea personaliza grafica după preferințe prin consultarea unei varietăți extinse de modele deja realizate. Galeria noastră conține sute de modele.

- în cazul în care clientul ne va furniza design-ul grafic, punem la dispoziție servicii complete de tipografie. În acest caz, materialul furnizat de client trebuie să respecte regulile de încadrare specifice unei tipografii (margini de tăiere) și să aibă o rezoluție de minim 300dpi.

Ce este un Moment Remember?

Momentul Remember reprezintă un montaj audio-foto-video pe baza materialelor din perioada studiilor furnizate de absolvenți și/sau a materialelor realizate de noi (ședințe foto/video).

Montajul va conține aproximativ 60-70 de fotografii, pentru un rulaj optim. Timeline-ul montajului (ordinea secvențelor sau fotografiilor) poate fi ales de studenți, sau poate fi stabilit de noi în funcție de materialele stabilite. Se include de asemenea și un soundtrack format din 2-3 melodii la alegere. Alături de poze poate fi atașat și câte un comentariu (zone cu text) la solicitarea absolvenților. Pot fi incluse și momente video în montaj (călătorii, deplasări, practică etc.), câtă vreme acestea sunt realizate la o calitate acceptabilă.

Când are loc sedința foto pentru albumul de absolvire?

Ora și locația la care va avea loc ședinta foto se va stabili de comun acord. Prezența tuturor absolvențlor la ședință este obligatorie.

Cu cât timp înainte de Cursul Festiv voi primi roba și toca?

Robele și tocile se vor primi cu o zi sau două înaintea cursului festiv, într-o locație și la o oră stabilită de comun acord.

Please reload