top of page

Personalizări diverse

Oferim o gamă largă de servicii grafice și printuri de calitate. Cu fiecare an de activitate ne-am extins serviciile și dotările tehnologice pentru a vă oferi maximum de calitate pentru tipăriturile de care aveți nevoie. Materialele publicitare sunt concepute și tipărite pe echipamente profesionale.

Printare, gravare, serigrafiere

Materiale textile și sintetice

Se poate personaliza orice obiect realizat din material textil sau sintetic indiferent de forma sau culoare: șepci, tricouri, halate de lucru, geci, impermeabile, eșarfe, fulare și altele.

Plachete

Personalizare prin gravare.

Executate din diferite materiale: lemn, sticlă, metal, plastic.

Medalii

Personalizare prin gravare sau cu autocolant.

Pixuri și stilouri

Insigne și ecusoane

Personalizare orice obiect

Brelocuri, brichete, lanterne, căni, baloane, stegulețe, vederi, sticle, ambalaje, huse etc.

Agende

Please reload

Brodare

Oferim posibilitatea de a personaliza diverse materiale textile și sintetice prin brodare computerizată.

Sigle si litere volumetrice

Realizate din polistiren extrudat, rezistente la radiații și intemperii, siglele și literele 3D pot fi aplicate pe casete clasice, diferite suporturi metalice sau tencuieli de interior și exterior.

Caracteristici vopsea: densitate mare, grad înalt de finețe a texturii, porozitate închisă, rezistență în timp, produs ecologic ce conține agenți antimicrobieni și antifungici, rezistenta la compresiune 30 t/m²

Inscriptionare / autocolare vitrine, geamuri, bannere, autovehicule

Inscripționarea se realizează cu autocolant decupat la cutter plotter sau cu autocolant printat, ce poate oferi nivele de transparență. Este un process reversiblil, care nu dăunează calității geamurilor, ușilor sau materialelor metalice și plastice; nu lasă urme. Personalizarea pe bază de autocolant nu este limitată de un anumit tip de suport. Este rezistentă la căldură, frig, agenți de curățare.

bottom of page