top of page

Fotografii şi filmări Full HD

fotografi si videografi profesionisti

Fotografii digitale
aparatura proprie, 3D experience

Cel mai important accesoriu al unui fotograf profesionist o reprezintă camera. O cameră profesională DSLR face diferența dintre o  fotografie de calitate și una amatoriala. Obiectivele pot fi schimbate ușor în functie de sarcină (portret, grup, nocturn, arhitectural, macro-fotografie de produs). Folosim aproximativ 4 tipuri de obiective. Accesorii generale: trepied, soft-box, spoturi, blitz circular, cort de difuzie, fundal.

 

Fotografii de portret

Cu aparatura pe care o deținem, calitatea acestor fotografii va fi net diferențiată de fotografia amatorială.

 

Fotografii de produs

De cele mai multe ori fotografiile creează cel mai puternic impact asupra unui client indiferent de forma sub care sunt expuse (site web, afișe, flyere, catalog, bannere etc.). O galerie de imagini profesionale are un rol hotărâtor în decizia cumpărătorului. Din acest motiv, investiția în acest domeniu reprezintă o modalitate eficientă de sporire a credibilității și imaginii promovate, într-un timp relativ scurt și la costuri rezonabile.

În cazul unei game variante de produse, sau în situațiile în care deplasarea de către solicitant nu este posibilă, utlizăm studioul nostru mobil. Diminuăm astfel dificultățile și costurile ce pot apărea la transportul produselor, precum și posibila deteriorare a acestora din urmă.

 

Prelucrare foto/video

Filmări Full HD
aparatura proprie

Realizăm filmări profesionale la diverse ocazii. O echipă cu experiență, dotată cu aparatură de ultimă generație, vă stă la dispoziție pentru a realiza orice filmare, stabilind în functie de amploarea evenimentului, a locației și numărului de persoane de câti videografi este nevoie pentru realizarea acesteia.

bottom of page