top of page

Detalii asupra serviciilor oferite pentru Curs festiv

Robă

Firma noastră deţine peste 3000 de robe de mărimi şi lungimi diferite. Vor fi împărţite absolvenţilor cu o zi sau două înainte de eveniment de către personalul calificat al firmei, care se va asigura ca fiecare absolvent să primească o robă de mărime potrivită, igienizată şi călcată.

 

Ora şi locaţia pentru împărţirea robelor vor fi stabilite de comun acord.

Tocă

Tocile sunt noi şi sunt realizate pe mărimi. Ele se confecţionează conform comenzii în atelierele noastre. Acestea pot fi personalizate, culoarea bentiţei şi a canafului se alege după preferinţe. De asemenea, la solicitarea clientului, acestea pot fi brodate.

 

În funcţie de pachetul ales, toca va fi oferită în regim de închiriere sau păstrată ca amintire. Absolvenţii vor intra în posesia tocii odată cu roba.

Eșarfă

Dimensiunile standard ale eşarfei sunt de 14x70 cm sau 13x140 cm. La solicitare, aceasta poate fi personalizată în privinţa dimensiunii, culorii şi inscripţiei. Eşarfele pot fi simple sau duble, scurte sau lungi. Se personalizează de obicei cu sigla și denumirea făcultăţii, a universităţii sau liceului absolvit şi anul promoţiei.

 

Eşarfele personalizate se păstrează ca amintire.

Medalie

Meritul de a primi o medalie reprezintă momentul culminant din cadrul festivității. Este oferită ca distincție pentru frumosul moment al absolvirii.

Avem o arhivă impresionantă de diplome de la care vă puteți inspira şi schița modelul dorit. Detaliile asupra formatului, conţinutului, design-ului şi alte aspecte ce ţin de realizarea lor se stabilesc de comun acord.

Diploma înrămată are o importanță deosebită în cadrul unei festivități. Ea reprezintă un element cu o importanță unică. Se acordă de obicei decanului sau directorului instituției absolvite.

Invitaţii

Invitaţiile sunt adresate profesorilor şi părinţilor. Formatul şi conţinutul se stabilesc de comun acord consultând arhiva modelelor deja realizate de către noi.

Invitaţii hand made

Invitaţii de calitate executate manual. Modele deosebite cu design personalizat unic.

 

Click aici pentru a vizualiza oferta

Nu lăsaţi evenimentul dumneavoastră să treacă neobservat. Banner-ul este un articol necesar ce are menirea de a personaliza evenimentul şi de a oferi informaţii cu privire la acesta. Vezi modele.

Filmare Full HD curs festiv

O echipă profesionistă cu aparatură de ultimă generaţie vă stă la dispoziţie pentru realizarea filmării până în cel mai mic detaliu. În funcţie de amploarea evenimentului, a locaţiei şi numarului de persoane, se va stabili de câţi cameramani este nevoie pentru realizarea filmării. De exemplu, la 200 de persoane pot fi 2-3 cameramani. Aceste aspecte vor fi stabilite de comun acord şi stipulate în contract. Montajul şi videoclipul sunt incluse.

Album de promoţie digital

Departamentul nostru de grafică vă stă la dispoziţie pentru realizarea aşa cum vă doriţi a albumelor de promoţie. Detaliile asupra formatului acestora, conţinutului, design-ului şi altor aspecte ce ţin de realizarea lor se vor stabili de comun acord. Sunt incluse şedinţe foto şi partea de realizare-execuţie.

 

Vezi un exemplu de album digital

Album de promoţie tipărit

Formatul albumului, numărul de pagini şi construcţia acestuia diferă în funcţie de pachetul ales. Poate fi customizat în funcţie de preferinţe. Aceste detalii vor fi stabilite de comun acord. Fiecare absolvent va primi câte un album. Tipărirea lui se va face pe materiale de calitate.

Tablou de promoţie

Transformă fotografiile individuale cu promoția într-o amintire de neuitat, un tablou de promoție cu un design special!

Acesta poate fi realizat cu fotografii individuale de la şedinţa foto sau cu fotografia de grup a promoţiei.

Moment Remember

Constă în realizarea unui montaj cu poze și/sau filme puse la dispoziție de către absolvenți. El va aminti de momentele inedite din timpul anilor de studiu. Montajul va fi proiectat în timpul cursului festiv. Asigurăm la cerere aparatura și personalul necesar videoproiectiei acestuia.

Fotografii digitale

Toate momentele absolvirii vor fi surprinse de fotografi profesionişti care vor efectua fotografii înainte, în timpul şi după cursul festiv. Fiecare absolvent va putea solicita efectuarea unor fotografii individuale sau de grup.

Prelucrare foto

Toate fotografiile trec printr-un proces de prelucrare foto profesională care presupune înlăturarea defectelor, restabilirea tonalităţii uniforme a pielii, decupaje background, eliminarea urmelor şi umbrelor, filtrarea şi egalizarea canalelor de culoare. Exemple

Fotografii tip diplomă

Set de 8 fotofrafii realizate pe hârtie fotografică mată de calitate (Kodak / FujiFilm) pentru înscrierea la bacalaureat, licenţă, master etc.

DVD personalizat + carcasă

Inscriptionarea filmării şi pozelor de la cursul festiv se face pe suport DVD sau Blu-ray. Putem folosi la cerere orice marcă de DVD cu condiţia ca aceasta să fie printabilă. Fiecare absolvent va primi DVD-ul inscripţionat, personalizat şi printat într-o carcasă ce are copertă color şi grafică personalizată.

Insigne personalizate

Insignele au un sistem de prindere cu ac de siguranță, sunt ușoare, iar partea personalizată este protejată de o folie specială care le asigură rezistență în timp. Pot fi personalizate cu diverse imagini, mesaje și logo-uri.

Cocarde personalizate

Cocardele sunt un accesoriu pentru vestimentaţie. Acestea sunt personalizate şi se pot păstra ca amintire sau se pot închiria.

Cocktail

Masă festivă pentru absolvenţi şi profesori: şampanie, suc, apă minerală, pişcoturi şampanie. Şampania se serveşte în pahare de sticlă. Sunt incluse feţe de masă, elemente decorative, pahare de unică folosinţă, şerveţele, frapiere cu gheaţă.

Professional Cocktail

Masă festivă pentru absolvenţi, invitaţi şi profesori: şampanie, suc, apă minerală, pişcoturi şampanie, dulciuri. Şampania se serveşte în pahare de sticlă. Sunt incluse feţe de masă, elemente decorative, pahare de unică folosinţă, şerveţele, frapiere cu gheaţă.

Master Cocktail

Masă festivă pentru absolvenţi, invitaţi şi profesori: şampanie, suc, apă minerală, pişcoturi şampanie, prăjituri de cofetărie asortate (minim 10 sortimente), saleuri, pateuri, alune, sărăţele. Şampania se serveşte în pahare de sticlă. Sunt incluse feţe de masă, ornamente florale, elemente decorative, decor festiv, pahare de unică folosinţă, şerveţele, frapiere cu gheaţă.

Covor roșu

Confetti

Mascotă absolvent

Consultanță și asistență organizatorică

Organizatoare a sute de festivităţi, echipa noastră deține multă experienţă în domeniu şi este în masură să pună la dispoziţia dvs. o arhivă impresionantă care conţine sute de filme, albume, diplome, invitaţii şi o multitudine de fotografii. Toate acestea pot fi consultate la cerere. Experienţa şi baza de date pe care o deţinem poate oferi răspunsuri la orice întrebare legată de organizarea cursului festiv.

Cadou absolvent

Personalizăm diverse obiecte pe care absolvenţii le vor primi drept cadou (pixuri, ecusoane, calendare, insigne, agende, fotografii).

Ochelari 3D

Permit vizualizarea de imagini și filme realizate cu ajutorul tehnologiei 3D.

Decorare sală, ornamente florale

Facem tot ce este necesar pentru ca sala de festivitate să arate deosebit, elementele decorative şi ornamentele florale având un rol important. Acordăm atenţie deosebită mesei de prezidiu pe care se vor găsi şi elementele de protocol necesare.

Flori

Flori pentru absolvenţi şi profesori. Dau farmec şi culoare, de aceea nu trebuie să lipsească. Fiecare participant va primi o floare ca semn al importanţei şi frumuseţii momentului şi nu în ultimul rând al respectului faţă de sine. Echipa propune şi oferă în cadrul ofertei, fiecărui absolvent şi profesor câte o floare - un trandafir.

Sonorizare curs festiv

Sonorizarea festivităţii se face de către persoane cu experienţă în domeniu, care deţin sisteme audio profesionale, mixere, splitere şi microfoane.

Please reload

GALERIE CURS FESTIV - FESTIVITATE DE ABSOLVIRE

bottom of page